Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Powerplus-Natuurloop’ brengt joggers langs volledig vernieuwd parcours

15 december 2018

Powerplus Natuurlopen Lier AC Lyra 2018

AC Lyra organiseert tussen december en maart 2019 vier ‘Powerplus-Natuurlopen’. De organisatie tekende voor de joggers een volledig vernieuwd parcours uit met telkens start en aankomst op de atletiekpiste van Lier aan CC De Mol.


De ‘Powerplus-Natuurlopen’ over het vernieuwde parcours staan gepland op 15 december, 26 januari, 16 februari en 30 maart.

De tocht brengt de joggers onder meer langs de nieuwe en kleurrijke Sionsbrug over de Kleine Nete. Ook de vernieuwde Sionsvest maakt deel uit van elke omloop. Deelnemers zullen met andere woorden kunnen genieten van de mooiste stukjes natuur van Lier en omstreken.

Voor het hele gezin

Het parcours is zo goed als volledig verhard en verkeersvrij en loopt langs de Netedijken, richting Emblem om dan terug te keren naar de Netestad. Bovendien kan het hele gezin genieten van deze organisatie, want naast de 10 Miles biedt AC Lyra ook nog de 5 km en de 10 km aan.

Bevoorrading, douches en chips

Onderweg en aan de aankomst zijn er diverse bevoorradingspunten met water en sportdrank. Ook zijn er aan de aankomst douches voorzien. Voor de tijdsregistratie wordt gewerkt met chips, waarvoor de deelnemers €5 waarborg betalen die ze terugkrijgen aan de aankomst (bij afgifte van het borstnummer).


Alle info via www.natuurlopenvanlier.be !

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

AC Lyra

Geef een reactie