Bekende Vlamingen in Lier tijdens ‘Weekend van de Klant’

weekend van de klant in Lier 2018

Het ‘Weekend van de Klant’ betekent twee dagen lang shoppen in Lier op zaterdag 6 en zondag 7 oktober. Ontmoet bekende Vlamingen, krijg een gratis manicure of win 100 EURO aan centrumbonnen.


Ontmoet Geena Lisa, Veronique De Kock, Gene Thomas en Lien Degol

Zaterdag staat Lien Degol klaar voor stylingadvies en kan je Geen Lisa ontmoeten. Op zondag komen Veronique De Kock en Gene Thomas op bezoek in Lier. Op www.shoppeninlier.be lees je bij welke handelaars je ze tegen het lijf kan lopen. De handelaars hangen dit ook zelf uit met affiches. Zondag zijn ook de reuzen van de partij; tijdens deze grOOte zondag doen zij een optocht.

Gratis make-up, manicure of draagtassen

Daarnaast kan je in een aantal handelszaken ook terecht voor een make-upbeurt of laat er je haar, gelaat, nagels of handen verzorgen. Waar je hiervoor terecht kan, lees je op www.shoppeninlier.be of kijk naar de affiches aan de etalageruiten. Op zaterdag- en zondagmiddag deelt het promoteam bovendien gratis draagtassen uit als extra Liers presentje tijdens het Weekend van de Klant.

Op het programma

Zaterdag 6 oktober van 10 tot 18 uur en zondag 7 oktober van 13.30 tot 18 uur:

  • Verschillende speciale acties bij de Lierse handelaars
  • Shoppen met BV’s
  • Laat je verwennen door de leerlingen haarzorg en schoonheidsverzorging van Atheneum Lier – Campus Louis Zimmer
  • Reuzenoptocht tijdens grOOte zondag

WIN 100 euro aan centrumbonnen

Post een foto van je Weekend van de klant-geschenkje op Facebook of Instagram met #shoppeninlier, #instadlier, #weekendvandeklant en de naam van de zaak en maak kans op centrumbonnen ter waarde van 100 euro. Een jury kiest er na het weekend de mooiste foto uit. Denk er wel aan om je bericht openbaar te posten om gezien te kunnen worden en te kunnen winnen.


Laat weten of je komt via het Facebook-evenement ‘Weekend van de Klant in Lier
Alle info op www.shoppeninlier.be
www.weekendvandeklant.be

Bekijk HIER de affiche

Geef een reactie