Eerste Oktobervesten op de Lierse Stadsvesten

München heeft zijn traditionele Oktoberfesten, Lier heeft voortaan zijn Oktobervesten. Dit nieuwe evenement vindt op zaterdag 5 oktober voor de eerste maal plaats op de stadsvest ter hoogte van de Frederik Peltzerstraat.

Om 17 uur opent de grote feesttent de deuren. Uiteraard vormen de halve liters Paulaner Oktoberfestbier het uithangbord van de festiviteiten. Daarnaast worden er ook frisdranken en diverse wijnen geserveerd. Tot vrijdag 4 oktober kunnen all in-tickets aangekocht worden waarbij de bezoekers aan een uitgebreid buffet mogen aanschuiven. De dag zelf zijn er tickets inclusief vier halve liters en standaardtickets te koop aan de kassa. Wie niet gereserveerd heeft voor het buffet kan steeds aan de foodtrucks terecht.

Optredens & lederhosen

De sfeer wordt er ingebracht door de toeschouwers en de muzikanten. Aan de bezoekers wordt gevraagd om de typische lederhosen en dirndl te dragen. Voor de optredens zorgen Echo vom Bärgli, Belgische Tirolers, De Oktoberfest DJ’s, Nagtegal Geschwister en Wiesnhammer. De eerste Oktobervesten duren tot 00.30 uur.

Geef een reactie