Kafé Kasserol is klaar voor zijn vijfde editie

In samenwerking met de Stad Lier rolt Kafé Kasserol – Food Truck Festival vanaf woensdag 14 augustus ook dit jaar naar het stadspark van Lier. De evenementenweide en het stadspark vormen het decor voor Kafé Kasserol, het food truck festival dat ondertussen vijf jaar bestaat. 

Tot en met zondag 19 augustus staan de foodtrucks centraal staan. Verspreid over vijf dagen zullen meer dan twintig trucks de passeren. Deze zullen bijna allemaal uit eigen land komen, maar brengen heerlijke keukens vanuit de hele wereld naar Lier. Er zal onder meer keuze zijn uit de Oosterse, Mexicaanse en een klassieke Belgische keuken met een twist. Één van de trucks is gespecialiseerd in eten uit de Noordzee, een andere zal gevulde gehaktballen serveren en nog een andere gaat voor vegan-food.

Kinderanimatie

Dit jaar zet Kafé Kasserol nog meer in op gezinnen met kinderen. Er zal er doorlopend kinderanimatie voorzien worden met onder andere een kinderdisco, een reusachtige bellenblaas, kindergrime en op de evenementenweide zal er een springkasteel staan. Ook de mama’s worden niet vergeten. Er zal een bloemenstand worden opgezet om op ‘moederkesdag’ alle vergeetachtige papa’s toch de mogelijkheid aan te bieden de mama’s in de bloemetjes te zetten.

Muziek

Dit jaar zal ook het muzikale aspect verder uitgebouwd worden met verschillende lokale bands en dj-sets die op de Unimog Sound te bewonderen zijn . Unimog Sound is een tot mobiel dj-decor omgebouwde Mercedes Unimog brandweerwagen. De unieke uitstraling van deze wagen wordt gecreëerd door het authentieke karakter van de oldtimer-brandweerwagen die de echte eyecatcher vormt van het evenement. Vanaf de avond over het food truck festival valt, zal de dag al dansend worden afgesloten met de beste funk, soul, disco en de beste dance hits.
Naast eten en muziek zal je op het festival ook terecht kunnen voor heel wat andere activiteiten en lokale folklore. Bovenop enkele lokale workshops en craftworks varen naar jaarlijkse traditie ook De Moedige Bootvissers bezoekers af en aan op de Binnennete.

Openingsuren

Kafé Kasserol opent woensdag 14 en vrijdag 16 augustus om 16 uur, donderdag 15, zaterdag 17 en zondag 18 augustus om 12 uur. Het terrein sluit op woensdag, vrijdag en zaterdag om 23.30 uur, donderdag en zondag om 22 uur.

Geef een reactie