Laat je eenzame sok beslissen met wie je rond Lier op wandel gaat

Dankzij actrice Veerle Malschaert en de Lierse Hilde Van Wouwe is de Eenzame Sokken Club (ESC) op zondag 26 mei te gast in de Pallieterstad. Het belooft een interessante wandeling te worden voor wie nieuwe mensen wil leren kennen.

De Eenzame Sokken Club is een initiatief van Veerle Malschaert. Zij organiseerde reeds wandelingen in het Gentse. Met de steun van Hilde Van Wouwe komt er nu dus ook een wandeling in Lier aan.

Sokken in de zak

Het opzet is erg simpel. De deelnemers brengen een eenzame sok mee, denk bijvoorbeeld aan de sok die uit de droogkast komt maar waarvan je de tweede niet meer vindt om weer een paar te maken, naar de wandeling. De enkele sokken gaan allemaal in een zak en ze worden er per twee weer uitgehaald. De eigenaren van beide sokken kunnen dan samen op pad voor de wandeling. Op die manier gaan mensen die elkaar niet kennen in gesprek.

Rond de stadsvesten

Wie wil deelnemen aan de eerste Lierse ESC-wandeling komt tegen 14.30 uur naar de hoofdingang van CC De Mol aan de Aarschotsesteenweg. Na het koppelen van de sokken vangt de wandeling om 15 uur aan. Het parcours gaat over de stadsvesten. Aan het einde wordt er halt gehouden in ’t Looks voor een drankje.

Meer nieuws uit Lier

Vier mee met de eerste verjaardag van Het Schoppeke

Geef een reactie