Vintage Brocanterie op de Grote Markt gaat terug in de tijd

De Grote Markt verwelkomt zondag 12 mei de negende editie van de Vintage Brocanterie. Van 9 tot 18 uur kunnen de bezoekers op ontdekking gaan tussen antiek, brocante en echte vintage-spullen.

Wie op zoek is naar vintage-symbolen en kitchy-artikelen die typerend zijn aan de jaren vijftig, zestig en zeventig moet zeker langs de Vintage Brocanterie gaan. Ook unieke verzamelingen zoals zeldzame vinylplaten, geëmailleerde borden, curiosa van Expo ’58, boeken en nog zoveel meer zijn aanwezig. Daarnaast is er ruimte voorzien voor ambachtelijke, artisanale en creatieve standen met uiteraard ook foodtrucks.

‘007-James Bond Cocktail’

Een extra pigment aan de brocanterie wordt de wereldberoemde ‘007-James Bond Cocktail’, op basis van vodka en Martini, die verkrijgbaar zal zijn. Eigenaars van een oldtimer komen eveneens hun wagens komen voorstellen aan het Belfort.

Lente-editie

De Vintage Brocanterie van zondag is de lente-editie. De organisatie laat ondertussen de data weten voor de zomereditie op zondag 28 juli en de herfsteditie op zondag 29 september, telkens van 9 tot 18 uur.

Meer Lierse evenementen

Jeugdverenigingen willen heersen op het water tijdens de Pallieter Peddel

Lier Centraal strikt grote namen voor optredens op Grote Markt

Geef een reactie