Feest voor één jaar dienstencentrum Het Schoppeke

stadsnieuws-#onslier

Samen met de bezoekers, buurtbewoners en geïnteresseerden willen de stad Lier en de medewerkers van Het Schoppeke de eerste verjaardag van het dienstencentrum vieren. Dit zal doorgaan op vrijdag 7 juni van 12 tot 16 uur aan de Kanunnik Davidlaan 25.

Met het feest wordt de veelzijdige werking van het dienstencentrum in de kijker gezet. De bezoekers kunnen er terecht voor ontmoetingen, een praatje, ontspanningenmogelijkheden, activiteiten en informatie. Sinds de opening vonden heel wat Lierenaars de weg naar Het Schoppeke, waardoor de werking alleen maar aan het groeien is.

Op maat van senioren

Het succes van het centrum bewijst de nood aan een warm en zinvol aanbod op maat van senioren. Ook de vrijwillige medewerkers helpen mee aan de fijne sfeer. “Ik wil graag iedereen, bezoekers en vrijwilligers, bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Het Schoppeke. Ik denk dat hun enthousiasme een belangrijke rol heeft gespeeld in de groei van het dienstencentrum”, meldt centrumleider Yves.

Meer aanbod

Het volgende jaar wil  Het Schoppeke nog meer inzetten op naambekendheid, een spetterend aanbod en het behoud van de kwaliteit. Er wordt onder andere gedacht aan een wellnesspakket en een verfijning van de vervoersdienst. Iedereen is welkom alle werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur, op woensdag van 9.30 tot 14 uur.

Geef een reactie