Beeld van de week: McDonald’s plaatst mini-hamburgerrestaurant voor Dries op de Grote Markt

Het was ongetwijfeld het beeld van de afgelopen week. In het midden van de Grote Markt stond voor één dag een mini-versie van een McDonald’s. De reden voor deze opmerkelijke actie was een tekening van de 11-jarige Dries Avonds uit Lier gericht aan de hamburgerketen. 

Afgelopen voorjaar maakte Dries een tekening voor McDonald’s. Als grote fan van de keten maakte hij een afbeelding waarop hij zelf een vestiging van McDonald’s op de Grote Markt in Lier opende. Dries stelde meteen de vraag of er ooit een filiaal naar Lier komt.

Hamburger met frieten

Dries werd samen met zijn ouders en broer thuis afgehaald en naar de Grote Markt gebracht. Daar mocht hij na de opening meteen zijn favoriete gerecht, een hamburger met frieten, eten. Het was de eerste maal dat McDonalds in België een dergelijke miniversie van zijn hamburgerrestaurant ergens plaatste. De tekening van Dries had het bedrijf dan ook erg aangesproken. Momenteel heeft het echter geen plannen om de McDonalds in de stad te openen al is het altijd op zoek naar interessante locaties.

 

 

Geef een reactie