Liers talent krijgt mooie rol in Annie, de Musical

Annie, de Musical, de nieuwe productie van Music Hall, krijgt een mooi Lierse tintje. De tienjarige Cato Faes uit onze stad is namelijk geselecteerd om te schitteren als één van de weeskindjes naast de hoofdfiguur van Annie.
De hoofdrol van Annie was reeds toegekend aan twee meisjes. Zij zullen afwisselend in de huid van het dappere weesmeisje kruipen. Maar na de audities kreeg ook Cato te horen dat ze een mooie rol toebedeeld krijgt in de Vlaamse musicalversie van deze Broadway-klassieker. Samen met negen andere jonge sterren zal zich op de verschillende podia tonen als weesmeisje.

Ervaring

Ondanks haar jeugdige leeftijd zal de Lierse Cato niet zonder ervaring aan deze opdracht beginnen. Ze maakte reeds deel uit van het kinderensemble in ‘Scrooge, de Musical’ van Music Hall en ze volgt lessen zang & performance aan de Young Artist Academy van dansstudio Ijvi Hagelstein. Om Cato aan het werk te zien, moeten de toeschouwers vanaf 14 november naar het Kursaal van Oostende, het Capitole in Gent of de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Geef een reactie