Lierse dj voor de derde maal op Tomorrowland

De 24-jarige dj/producer Robert Falcon uit de Lierse deelgemeente Koningshooikt schittert op vrijdag 26 juli voor de derde maal op Tomorrowland. De fans van zijn muziek treffen hem in de Garden of Madness.
Robert Falcon staat tijdens het tweede weekend van TML geprogrammeerd maar hij heeft reeds een aantal sets kunnen draaien in aanloop naar het eerste weekend. Zo stond hij op donderdag 18 juli achter de draaitafel van de Tomorrowland Partyflight van Hamburg naar Brussel. Bij aankomst mocht hij meteen naar de ‘Invited Antwerp’-stage aan het MAS als officiële opwarming van het eerste weekend van Tomorrowland.

Garden of Madness

Vandaag, op donderdag 25 juli, mag hij een derde set geven op ‘The Gathering’. Dit is de stevige kick-offparty in de Dreamville. Deze is steeds goed voor zo’n 30.000 feestvierders. De absolute apotheose van zijn vierluik op TML 2019 wacht dus op vrijdag 26 juli met een set op de V-Sessions vs Freakshow-stage in de Garden of Madness. Dit is na de Mainstage de grootste stage van het dancefestival.

Geef een reactie