Feestweekend in splinternieuwe Chiro-lokalen Koningshooikt

nieuwe Chiro-lokalen Koningshooikt

Het splinternieuwe Chiroheem in Koningshooikt opent in het weekend van 15 en 16 september de deuren voor het grote publiek. “Na 1 jaar denken en 2 jaar werken mag het resultaat er zijn”, klinkt het enthousiast bij Chiro Koningshooikt. De inkom is gratis.


Bal Populaire

“Dit gaan we vieren”, aldus Chiro Koningshooikt. “We starten het feestweekend op zaterdag 15 september met een Bal Populaire, gewoon nog eens een goeie fuif voor alle generaties. Vanaf 21.00u vliegen we erin. Na een korte nacht staan we er zondag 16 september weer terug. Om 13.00u is het eerst de officiële opening en inzegening met een paar korte speeches en enkele woorden van dank.”

Smultoer, barbecue en buffet

“Om 14u kunnen de eerste deelnemers starten met de ‘smultoer’, een geanimeerde wandeling van tien kilometer met verschillende tussenstops voor hapjes, drankjes en animatie. Vertrekken kan tot 16u. Afsluiten doen we met een stevige BBQ. Het buffet zal openen om 18u”, aldus Chiro Koningshooikt.

Inschrijven

Voor zowel de smultoer als BBQ moet je op voorhand inschrijven bij krantenwinkel het Nieuwspunt of café Jong Jut. De nieuwe Chiro-lokalen bevinden zich aan de Mechelbaan 143. Graag zoveel mogelijk te voet of met de fiets komen, deze kan je parkeren op het terrein. De autoparkings bevinden zich achter het ‘vuil hem’ en bij de ruitersvereniging LRV.

Geef een reactie