Het Lierse filmfestival van het CVO Lier-Antwerpen is in aantocht

De Filmweek van het Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) Lier-Antwerpen dat zijn 7 films in 4 verschillende talen gedurende 4 dagen. Iedereen is welkom om de films te komen bekijken in het CC Vredeberg in de Vredebergstraat.

“Met vrienden een gezellige filmavond beleven in een andere taal, daarna genieten van een lekker glaasje. Ook dat hoort bij het taalonderwijs van CVO VTI”, zegt Inge Duchesne, directeur van het CVO Lier-Antwerpen. “Al vier jaar op rij zetten onze taalleerkrachten de werking van het CVO in de aandacht met de organisatie van de Filmweek.”

Ondertitelde films

Met dit vierdaagse filmfestival wil CVO VTI Lier-Antwerpen een breed publiek warm maken om bij hen een cursus te volgen. Van maandag 1 tot donderdag 4 april kunnen de liefhebbers ’s middags om 14 uur of ‘s avonds om 19 uur een ondertitelde film in het Spaans, Frans, Engels of Italiaans komen bekijken in CC Vredeberg. Dit jaar staan onder meer Todos lo saben en Little voice op het programma.

Interessante inkomprijzen

Om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken tracht de Filmweek zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Een filmticket kost slechts 3 euro in voorverkoop. Op de dag van de voorstelling zelf betalen de bezoekers 5 euro. Voor de echte filmfans is er een abonnement beschikbaar. Voor 10 euro krijg je toegang tot alle films. Alle tickets zijn inclusief een gratis drankje in de foyer.

Meer informatie over de Filmweek vindt u op www.defilmweek.be

1 thought on “Het Lierse filmfestival van het CVO Lier-Antwerpen is in aantocht

  1. Dit zijn altijd goede films. Ben al een paar jaar naar de Franse films geweest en ga dit jaar denk ik voor de derde keer naar de Franse films kijken en luisteren.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: