JCI Lier valt in de prijzen op nationale conventie

JCI Lier, de vormings- en netwerkorganisatie voor jonge professionals onder de 40, heeft op de jaarlijkse nationale conventie twee awards in de wacht gesleept. “Dankzij een topploeg vorig jaar”, reageert een trotse voorzitster Nadja Van Mechelen.

De Lierse delegatie viel liefst twee keer in de prijzen op de nationale conventie in Sint-Truiden. Het individuele coaching project haalde het in de categorie ‘Beste lokale programma
voor persoonlijke ontwikkeling’. Het project koppelde coaches en deelnemers op basis van hun doelen, aan een derde van de reguliere kost. Geen standaard groepstraining dus, maar een compleet nieuwe aanpak.

Beste lokale groei

De Lierenaars wisten de jury ook te overtuigen in de categorie voor ‘Beste lokale groei’ met hun plan om de afdeling te doen groeien. “Met dank aan de ledenverantwoordelijke van vorig jaar, Kjell Spruyt, bereikten we elf nieuwe leden en driedubbel zoveel geïnteresseerden”, licht Van Mechelen toe.
Officieus ging de JCI Lier met drie awards naar huis. Antwerps districtsmanager van vorig jaar én lid van JCI Lier, Kenneth De Decker, won met zijn Backstage netwerksessies in onder meer het Sportpaleis de award voor ‘Beste lokale economische ontwikkelingsprogramma’.

Goede start

Nu is het aan de nieuwe ploeg om het minstens even goed te doen. “Wat een goed gevoel om zo knallend ons werkingsjaar te starten. Iedereen barst van de energie. Dit geeft energie om er volop
voor te gaan en onze achterban te inspireren”, besluit Nadja Van Mechelen. JCI Lier diende eveneens een dossier in voor het wereldcongres dat in november plaatsvindt in Talinn.

JCI Lier vergadert iedere tweede donderdag van de maand in Het Looks aan de Ros Beiaardstraat 12-15. Wie geïnteresseerd is, is welkom om kennis te maken met de afdeling.

Geef een reactie