Je kunstwerken tentoonstellen? Neem deel aan de gratis expo van ‘Vrienden van de Academie’

vrienden van de academie

De ‘Vrienden van de Academie’ organiseren van 1 tot 31 maart 2019 een tentoonstelling in de vroegere fietsfabriek L’Avenir (Hazenstraat 53)Iedereen die wil, kan werken opsturen om ze te laten selecteren met oog op eventuele tentoonstelling.


De Vrienden van de Academie doen een oproep naar iedereen die zijn werken wil laten tentoonstellen om foto’s van zijn of haar werken in te sturen.

Een jury samengesteld door Artisjok zal een preselectie maken op basis van de ingestuurde (digitale) foto’s. Daarna zullen de uitverkorenen uitgenodigd worden het kunstwerk binnen te brengen voor een definitieve selectie door de jury van Galerij Artisjok. De winnaars mogen gratis deelnemen aan de tentoonstelling die loopt van 1 tot 31 maart.

Hoe je foto’s insturen?

  • Stuur maximaal 5 foto’s in
  • Zend je foto’s in voor 30 januari
  • Geef de afmetingen en het materiaal waaruit je kunstwerk bestaat mee

Stuur je digitale foto’s op naar Dirk de Mol (demol.dirk@skynet.be) of contacteer hem voor het volledige wedstrijdreglement of meer info.

Ben je geselecteerd om je werken binnen te brengen voor definitieve selectie? Dan hoor je dat vanaf 4 februari.

=> De enige voorwaarde is dat je lid bent van de ‘Vrienden van de Academie’. Nog geen lid? Stort dan 12,5 euro naar de Vrienden van de Academie (BE83 7765 9094 4915) met vermelding ‘lidgeld 2018-2019’.

salon de l'avenir Lier

Geef een reactie