Kunstenaars ‘OK2000’ tonen hun mooiste werken – Expo eind maart in Vleeshuis

De kunstenaars van kunstkring ‘OK2000’ tonen hun mooiste werken in het ‘Vleeshuis’ aan de Grote Markt in Lier. Dat doen ze twee weekends op rij tijdens de maand maart.


Het ‘Vleeshuis’ in het centrum van Lier is al jaren een bekende en vooral aangename ruimte om expo’s te organiseren. Ook verenigingen en kunstenaars van buiten de stad komen graag naar het historische pand.

Dit keer is het de beurt aan ‘OK2000‘ of de Olense Kunstkring. De vereniging heeft eveneens leden-kunstenaars uit Lier en die komen hun talenten graag tonen in hun thuisstad.  De leden zijn gespecialiseerd in onder andere schilderkunst, tekenen, poëzie, fotografie en keramiek.

22 Kunstenaars stellen hun beste werken voor

OK2000 zal met 22 exposanten aanwezig zijn, namelijk:

Ferdinand Raeymaekers, Rosa Vannuffelen, Maria Mertens, Annie Mertens, Lieve Mertens, Anny Claes, Marcel De Rycke, Willy Huygens, Carlo Liekens, Aline Odeurs, Elisabeth Schlömer, Rina Schotmans, René Jaques, Susy Leysen, Danny Smolders, Willy Tambuyser, Pierre Wynen, Jan Emmers, Mia Vangenechten, Erna De Schutter, Hilde Joos en Marie-Louise Peeters.

Twee opeenvolgende weekends in maart

De expositie zal toegankelijk zijn op vrijdagen 22 en 29 maart van 13 tot 18 uur, zaterdagen 23 en 30 maart van 9.30 tot 18 uur en zondagen 24 en 31 maart van 13 tot 18 uur.

Geef een reactie