‘Bollebozen en trollen’ van Teater Lier gaat in première – heel maart nog voorstellingen

Bij Teater Lier gaat op vrijdag 8 maart het familiestuk Bollebozen en trollen in première. Het verhaal werd geschreven door Herman Cogghe terwijl Anne Van Opstal dit keer de regie op zich nam. Het verhaal laat jong en oud mee verdwalen in een fantasiewereld vol met verrassende personages en grappige situaties.


De cast van Teater Lier brengt een typisch sprookje met vele knipogen naar onze hedendaagse wereld. Dit uit zich eveneens in de muziek met een mix van klassieke muziek en hippe beats.

Grote opschudding in het koninkrijk Nynorsk!

In het koninkrijk Nynorsk is er grote opschudding. Prinses Firella is verdwenen en haar vader, koning Flos I, is er zeker van dat de trollen daar voor iets tussen zitten.

Koning Flos I schakelt de hulp in van Thorald Trollstig, de knapste en meest begaafde trollenjager van het land, zo zegt hij zelf. Hij moet alle trollen voorgoed uit het koninkrijk verjagen. Ook prins Ymir van Foroyar, die een oogje heeft op Firella, blijft niet bij de pakken zitten en schakelt de hulp in van de Bollebozen, een groep knappe koppen die avontuurlijk speurwerk niet uit de weg gaan.

Ondertussen start koningin Gunnhild haar eigen onderzoek en wordt ze bijgestaan door Jako de hofnar. Onderweg komen zij een wel heel speciaal volk tegen. Wordt Firella teruggevonden? En waren de trollen wel de echte schuldigen of zit er meer achter de verdwijning van de prinses?

Wil je je laten betoveren door dit sprookje? Boek dan nog snel tickets via www.teaterlier.be

Speeldata, locatie, cast en andere nuttige info

Speeldata: 8, 9, 15 en 22 maart om 20 uur, 10, 16, 17 en 23 maart om 15 uur

Locatie: Zaal Spaanse Poort, Bril 6

Cast: Aimée Peiffer, Anke Slaets, Axelle Fleurbay, Emil Krastev, Floor Buermans, Fynn Van Tendeloo, Gert Verschueren, Kato Janssens, Marjolein Valkenborghs, Rita Beullens, Roel De Caluwé, Roger Meylemans, Sam Dieltjens, Tijl Vermeulen, Toon Brawers en Wannes De Meyer.

Foto’s: Teater Lier

Geef een reactie