Bouwbedrijf dhulst’ maakt kans op mooie award

Bouwbedrijf dhulst’, met aan het roer CEO Sophie D’Hulst is genomineerd voor de prijs Innovatief Ondernemen 2019 van VOKA. Dat is de trofee die
de Kamer Van Koophandel Mechelen- Kempen ieder jaar uitreikt aan de meest innovatieve onderneming uit de regio. dhulst’ als Lierse trots vertegenwoordigt de
afdeling Neteland en zal het opnemen tegen 8 andere vernieuwende bedrijven. De uitreiking van de trofee vindt op 26 september plaats.  

Het Lierse familiebedrijf dhulst’ kreeg de nominatie voor zijn toonaangevende koers naar meer duurzaamheid en innovatie in de bouwsector. Het legt de focus op gedurfde technische projecten, duurzaam bouwen volgens innovatieve methodes en dit steeds dichtbij huis in een sterk team. Vanuit die laatste gedachte kwam hun slogan ook tot stand: dhulst’ bouwt van jou.

Vrouwelijk ondernemerschap

Gedelegeerd bestuurder Sophie D’Hulst reageerde blij verrast op de nominatie. “Dit komt onverwacht, we vinden het natuurlijk heel leuk. Het is een duwtje in de rug voor jong, vrouwelijk ondernemerschap”, vertelt Sophie D’Hulst, die de firma een tweetal jaar geleden van haar vader overnam. Ze ontving de nominatie uit handen van Claudia De Moor, voorzitter van Voka Lokaal Neteland.

Awardshow

Deze Oscars van het bedrijfsleven zullen op 26 september overhandigd worden tijdens een grote awardshow. VOKA zal daarvoor de rode loper uitrollen op het landgoed van Alta Ripa in Oud-Turnhout. “Op 9 september worden de finalisten bekendgemaakt. In een tussentijdse stemming van VOKA in augustus bleken al zo’n 3000 stemmen binnen te zijn.”

Veelzijdige aannemer

Bouwbedrijf dhulst’ is al meer dan 100 jaar actief in een ruime regio rond Lier. Het bedrijf legt zich toe op een breed gamma zoals overheidsopdrachten, sociale woningbouw, rusthuizen, luxevilla’s en appartementen. Ook renovatiewerken neemt dhulst’ voor zijn rekening. Met meer dan 700 projecten en een 50-tal werknemers draait het een omzet van 15 miljoen euro.

Geef een reactie