Nieuw filiaal Domino’s Pizza vestigt zich aan Grote Markt Lier

De pizzaketen Domino’s Pizza heeft in Lier zijn nu 69ste filiaal geopend. De nieuwe pizzazaak bevindt zich op de Grote Markt nummer 8, waar vroeger Belgacom/Proximus huisde. Vanaf heden kan je er terecht voor take-away, thuisbezorging en ter plaatse eten van verse pizza’s.


“Deze unieke kans gegrepen”

De uitbaters van het gloednieuwe Lierse filiaal van Domino’s Pizza zijn de broers Murtadha en Mustafa Salif. Ze runnen ook al de Domino’s Pizza in Heist-op-den-Berg en Genk.

We zitten vol ambitie. De kans om in Lier een filiaal te openen, kwam plots voorbij en we wilden die echt niet laten schieten. We hebben er dan ook ontzettend veel zin in om de inwoners van het charmante Lier (en omgeving) te laten kennismaken met onze vers bereide pizza’s! – zaakvoerders Domino’s Pizza

Het interieur van de vestiging heeft moderne industriële accenten. Hierdoor ontstaat een eigentijdse sfeer.

Elke dag geopend

De nieuwe pizzazaak is elke dag geopend van zondag tot donderdag van 11 tot 23 uur. Op vrijdag en zaterdag kan je er zelfs tot middernacht terecht.

Om de opening te vieren, kunnen de inwoners van Lier van 21 tot en met 26 januari (2019) een Regular pizza afhalen voor slechts € 4,50.

Bestel online via website of app

Mustafa en Murtadha raden hun klanten aan zoveel mogelijk via Dominos.be of de app te bestellen:

Als klanten online bestellen, ervaren ze meer bestelgemak en kunnen ze ook profiteren van extra kortingen – zaakvoerders

Download hier gratis de app voor IOS (iPhone)

Download hier gratis de app voor Adroid

Geef een reactie