Oboelo brengt Lierse ondernemers samen

“Ondernemen stopt niet in de zomer”, meent Anneleen Goedemé, bezielster van coworking Oboelo in het Lierse voetbalstadion. Daarom organiseert ze op 28 augustus de laatste van veir open netwerkevents voor ondernemers regio Lier.

Oboelo in het stadion van Lierse is niet alleen een coworking. Je kunt er ook komen vergaderen en er vinden geregeld opleidingen voor ondernemers plaats. Gastvrouw Anneleen helpt haar coworkers door haar netwerk beschikbaar te stellen en connecties aan te reiken.

Open netwerkevents horen er ook bij, zelfs in de zomer. “Nadat ik zelf geen aanbod vond wat betreft netwerkevents in de zomer, besloot ik er zelf een aantal te organiseren, echter zonder grote verwachtingen. Ik ben dan ook heel erg blij te mogen vertellen dat alle netwerkevents volledig volgeboekt waren. Het helpt natuurlijk dat ze volledig gratis waren én dat er interessante sprekers langskwamen zoals Rik Verwaest, Tom Saeys, Christine Wittoeck, Luc Van Thillo en Ruben Cuypers. Op het laatste event zullen Yorik Torreele, CEO Lierse, en Peter Everaert, van kunstgalerij Artisjok, aan het woord komen. Inschrijven kan hier.

Meer coworkers welkom

Momenteel hebben al dertien coworkers onderdak gevonden in Oboelo, maar er is nog plaats voor meer. “Als coworking place, of gedeelde werkplek, bied ik ondernemers een professionele werkplek die je niet voltijds hoeft te huren. Het is fantastisch om met ondernemers met een heel verschillende achtergrond tijdens de koffie te kunnen sparren. De huidige groep coworkers is heel divers, wat het heel erg leuk maakt omdat je elke dag mensen met een andere achtergrond en invalshoek ontmoet. Als je graag eens meemaakt wat het is om te coworken, kan je een gratis proefdag doen”, vertelt Anneleen. Voor meer info kan je kijken op de site van Oboelo.

Geef een reactie