Opnieuw&Co vindt nieuwe locatie in Lier voor 5de Megastore

Een kleine week na de gedwongen sluiting van haar filiaal aan de Antwerpsesteenweg 387 heeft Opnieuw & Co al een andere locatie gevonden om zijn werking in Lier verder te zetten. De kringloopwinkel verhuist slechts enkele panden verder naar Antwerpsesteenweg 391 waar vroeger Sofa Express was gevestigd. Het gaat om een pop-upconcept, dus een tijdelijk onderkomen.

“We zijn heel blij en gaan deze kans ten volle benutten. Door het geefpunt onmiddellijk operationeel te maken, hoeven de Lierenaren niet uit te wijken en kunnen we hen nog beter dan ervoor van dienst zijn”, vertelt een enthousiaste directeur Koen Goemans.

“We maken onze droom van 5 megastores waar”

Voor de opening van het winkelgedeelte is er meer tijd nodig. “Het is niet alleen een kwestie van verhuizen, er dienen ook extra vierkante meters ingevuld te worden. Met een winkeloppervlakte van 1.500 vierkante meter kunnen we onze droom van vijf megastores waarmaken. Dat het om een tijdelijke invulling gaat, met andere woorden een pop-upwinkel, is des te interessanter om het uit te proberen.”

Op donderdag 2 mei wordt de pop-upwinkel officieel ingehuldigd. De dag erna, vrijdag 3 mei, gaat de winkel open voor het grote publiek. Alle klanten zullen feestelijk verwelkomd worden. “We trakteren onze klanten graag in onze winkel op een glaasje cava of fruitsap. Koffie, thee en water zijn zoals altijd gratis”, besluit Goemans.

Geef een reactie