Peuterspeeltuin Kinnebaba op bezoek aan wijkhuis Herderin

stadsnieuws-#onslier

Het peuterspeelpunt Kinnebaba, de ontmoetingsplek voor kindjes van 0 tot 3 jaar met hun mama, papa, moeke, vake, oma of opa, komt tijdens de zomervakantie naar het wijkhuis Herderin aan de Corenhemelstraat.

In het speelpunt kunnen de kindjes samen spelen en nieuw speelgoed ontdekken. Ondertussen ontmoeten de ouders andere ouders of samen met hun kindje spelen. Ook aan wijkhuis Herderin zal veel speelgoed worden voorzien om buiten mee te ravotten: van autootjes, loopfietsjes, tot ballen, maar ook het nieuwe speelhuisje en het splinternieuwe springkasteel op maat van de peuters.

Speeldagen

Het peuterspeelpunt is in juli open op maandag 1 en 8 juli en op woensdag 3 en 10 juli. Tijdens de maand augustus is het open op maandag 19 en 26 augustus en op woensdag 21 en 28 augustus. Spelen kan telkens van 9.30 tot 12.30 uur. Voor de kindjes wordt lekker vers fruit voorzien. Mama’s, papa’s en grootouders praten bij met koffie, thee of water. Komen spelen is helemaal gratis en inschrijven is niet nodig. Bij regenweer is er voldoende plaats om binnen te spelen.

Geef een reactie