Speeltuin Stadspark heeft een vaste fietspomp

Werkmmaat, de uitbater van het koffiehuisje en de speeltuin aan het stadspark, heeft sinds kort een vaste fietspomp geplaatst in de speeltuin, vlakbij de poort. 

De fietspomp werd aangekocht dankzij de wedstrijd ‘Go With The Velo’, een project van KBC (Cera), die Werkmmaat won. Tijdens de maand mei lanceerde KBC een oproep om ideeën in te dienen om het fietsen te bevorderen. Werkmmaat stuurde een fietsidee in met de naam ‘Wow! Een vaste fietspomp en een oplaadpunt in de speeltuin!’. Het won daarmee de hoofdprijs en werd verkozen tot ‘gouden trapper’.

Reparatiemateriaal

In de module zit eveneens een service-pack verwerkt met reparatiemateriaal voor fietsen. Dit wordt ter beschikking gesteld van alle fietsers. Door middel van een spandoek worden fietsers op de stadsvesten attent gemaakt op de aanwezigheid van de aangeboden faciliteiten en accommodatie om even te pauzeren in het koffiehuisje. Na verloop van tijd wordt ook gedacht aan het aanbieden van een oplaadpunt voor e-bikes.

Verwennen

“Naast de kinderen, ouders en grootouders kunnen we nu ook de fietsers verwennen met dit aanbod”, vertelt Erwin Lauriks van Werkmmaat.

Geef een reactie