Wonderlijke kerstmarkt met 25.000 bezoekers

stadsnieuws-#onslier

De 25ste editie van de kerstmarkt in Lier is voorbij. Het driedaags evenement was erg succesvol met een record aantal standhouders. De jubileumeditie lokte dan ook net zoals voorgaande jaren veel bezoekers, van alle leeftijden.

Vrijdagavond startte uitzonderlijk sterk door het mooie weer, zaterdagavond gooide op het einde een sneeuw/regenbui roet in het eten maar zondag was het opnieuw over de koppen lopen.

25.000 bezoekers

De Heren van Lier en de stad Lier blikken erg tevreden terug op het voorbije weekend. “In totaal brachten maar liefst 25.000 mensen een bezoekje aan de kerstmarkt. Het reuzenrad en de schommelbootjes telden 2.500 bezoekers. Dat zijn heel mooie cijfers“, concludeert schepen Rik Verwaest.

Wonderlijke editie

Thomas Vanhoutte, voorzitter Kerstmarktcommissie Gilde Heren van Lier vzw: “Het gevarieerde publiek bewijst dat de bezoeker de aangeboden producten en kwaliteit ten zeerste weet te appreciëren. Ook bij de binnen- en buitenlandse standhouders alleen maar lof en lachende gezichten. Door de positieve vibe en het enthousiasme van de standhouders en het publiek groeide de voorbije kerstmarkt uit tot een uitermate sfeervolle en wonderlijke editie!”

Geef een reactie