Zomer in het Park opent dit jaar met de primeur van Carnivale

De lente is in het land en dit wil zeggen dat het nog even wachten is op de zomermaanden. Maar de stad Lier kan nu al een leuke aankondiging maken voor het evenement Zomer in het Park (ZIP). Dit opent op zaterdag 22 juni met de primeur van Carnivale.

Carnivale is een kermisdorp met buitengewone installaties, absurde intermezzo’s en prachtige attracties die door een vreemd kermisvolkje én de toeschouwers zelf worden bediend. Het brengt een ode aan de fantasie, een kermisdorp met nostalgische touch, een wonderlijke ontdekkingstocht en een totaalervaring voor jong en oud. Het extra leuke gegeven is dat de inkom gratis zal zijn.

Onvergetelijke attracties op komst

De toeschouwers mogen zich verwachten aan attracties met ronkende namen zoals L’Imaginarium du Capitein Gustav II, Les Fabuleux Aventures de Marquisse D’Equivilly, het Animalium of de zoo van de (bijna) uitgestorven dieren en Les Géants du Galapagos.

“We zijn heel trots dat we Carnivale konden strikken! Hoewel dit gezelschap afkomstig is uit Antwerpen mag Lier met de primeur gaan lopen en als eerste stad uit provincie Antwerpen deze buitengewone voorstelling aanbieden”, vertelt programmator Dominique Mondelaers.

Uitgebreid programma volgt

Zomer in het Park, het zomers familiefestival dat wordt georganiseerd door het Liers Cultuurcentrum, is dit jaar aan zijn zevende editie toe. Van 22 tot en met 30 juni zal het Stadspark bruisen met film, theater, muziek, een gezellige zomerbar met heerlijke pizza’s en veel meer.

Het volledige programma van Zomer in het Park wordt bekend gemaakt op 15 april op www.zomerinhetpark.be.

Bekijk de trailer van Carnivale

 

 

Beelden van wat de Lierenaren mogen verwachten

©CreativeCreatures.be
©CreativeCreatures.be

Geef een reactie