Studeren in bib De Fé en in woonzorgcentrum Paradijs

Studenten zijn tot en met 28 juni welkom in bibliotheek de Fé om in alle rust te studeren. Studenten van de opleiding Verpleegkunde kunnen eveneens terecht in het woonzorgcentrum Paradijs aan de Transvaalstraat.

In bibliotheek De Fé wordt de Colibrantzaal, met ingang langs de Deensestraat, opengesteld. De studenten zijn iedere werkdag doorlopend welkom van 9 tot 19.30 uur. Op zaterdag zijn er twee vergaderlokalen op de eerste verdieping van de bib toegankelijk van 10.30 tot 14.30 uur. Er zijn stopcontacten en gratis wifi beschikbaar

Blokken in het woonzorgcentrum

Tijdens dezelfde periode kunnen de studenten van de opleiding Verpleegkunde gaan blokken in het Paradijs. Er worden ruimtes op de afdelingen ter beschikking gesteld terwijl er ook gratis wifi, water en koffie aanwezig zijn. Wie als student helpt bij het bedienen van de maaltijden voor de bewoners krijgt in ruil zelf een gratis middag- of avondmaal. Ze moeten zich hiervoor wel minstens twee dagen op voorhand opgeven aan de balie. De studenten kunnen zich iedere dag, ook tijdens het weekend, van 9 tot 19.30 uur aanmelden aan de balie om te komen studeren.

Geef een reactie