Trap de zomer af met de Lierse handelaren

Shoppen in Lier kan het hele jaar door maar op zaterdag 22 en zondag 23 juni valt er toch wat meer te beleven. De handelaren in de Antwerpsestraat en een deel van de Kartuizersvest zetten hun zomer feestelijk in met Summer Kick Off.

De winkels zijn het hele weekend geopend en de handelaren komen naar buiten met hun kraampjes. De bezoekers kunnen koopjes doen en genieten van lekker eten en drinken. Om het ganse gezin in de watten te leggen, worden er bijkomende animaties voorzien.

Winkelen met animatie

Summer Kick Off gaat zaterdag door van 10 tot 18 uur. Tussen 14 en 18 uur worden er activiteiten voorzien zoals Vergeet ze Nietjes, Van Slag, het Poëtisch Kapsalon en Fietsen pimpen. Op zondag gaat het shoppen verder van 14 tot 18 uur. De randanimatie met Vlindervlucht, het Cadeautjesteam, het Poëtisch Kapsalon en Fietsen pimpen is aanwezig van 14 tot 17 uur. Op beide dagen zijn er doorlopend kindergrime en ballonplooiers.

Verenigingenmarkt

Terwijl de handelaren zich op zaterdag en zondag tonen, zetten de Lierse verenigingen zich op vrijdag 21 juni in de kijker tijdens hun Verenigingenmarkt in het Stadspark.

Geef een reactie