Nieuwbouwproject Netheland biedt zicht op de Lierse Polder

Ontwikkelaar Woonplanners gaat van start met de verkoop van het project Netheland aan de Ringenhofweg. Dit gebeurt met een presale op donderdag 14 november in het stadion van Lierse Kempenzonen. 

Netheland komt op een rustige locatie vlakbij het centrum van de stad. Het biedt een prachtig uitzicht op de Lierse Polder. Deze groene long aan de rand de stad zorgt voor ontelbare wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt. De nieuwbouw bestaat uit drie gebouwen, ontworpen door POLO Architects. Samen zijn ze goed voor 61 wooneenheden. Deze zijn onderverdeeld in appartementen van 1, 2 en 3 slaapkamers, dakappartementen en ruime penthouses. Rond de gebouwen komt een parktuin van ongeveer één hectare.

Interessante prijzen

Tijdens de verkoopavond zullen de eerste kopers meteen kennis maken met de interessante prijzen van Netheland. Vanaf € 159.000 euro, exclusief kosten, kan er al worden gekocht. Op de avond zelf zullen er nog verrassende acties voor de vroege beslissers zijn. Om het te ontdekken, kunnen de geïnteresseerden zich aanmelden via de website van Netheland. De avond begint om 20 uur in het Herman Vanderpoortenstadion.

Netheland | Beeld: Woonplanners

 

Geef een reactie