Nieuwe ‘Urban Village’ met appartementen en penthouses dichtbij centrum Lier – voorverkoop start op 21 maart

Projectontwikkelaar Woonplanners uit Edegem start op 21 maart met de voorverkoop van het nieuwbouwproject ‘Ravenstyn’. Het project aan de Elzenlaan omvat drie vrijstaande urban villa’s met 15 klassevolle appartementen en penthouses.


“Met ‘Ravenstyn’ maken we het mogelijk om in een natuurlijke oase en toch dichtbij het centrum van Lier te kunnen wonen”, klinkt het bij Woonplanners. “De nieuwe appartementen liggen aan de rand van het nieuwe landschapspark met zowel het Zimmerplein als het Hof van Lachenen op wandelafstand.”

Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en parkeerplaats

De 15 appartementen en penthouses krijgen 2 of 3 slaapkamers. “Opvallende tinten aan de urban villa’s zijn de lichtkleurige gevelsteen, de houtbekleding aan de bovenverdieping, de grote raampartijen en de groene daken”, aldus de projectontwikkelaar.

De parkeerplaatsen komen op het gelijkvloers.

Inschrijven vereist om aan voorverkoop te kunnen deelnemen

Wie geïnteresseerd is in het nieuwbouwproject kan zich nog tot donderdag 14 maart via www.ravenstyn.be inschrijven voor de exclusieve voorverkoop. Die vindt plaats op donderdag 21 maart in Hotel Florent aan de Florent Van Cauwenberghstraat 45.

Momenteel zijn er 83 kandidaten ingeschreven.

De verkoopprijzen beginnen aan € 260.000.

Geef een reactie