Zwembad De Waterperels begint aan zijn plezante zomer

Vakantie in de buurt beleven, kan onder andere bij LAGO Lier De Waterperels. Na nieuwe investeringen en de opmaak van een uitdagend vakantieprogramma  gaat het zwembad van start met zijn plezante zomer.

Om de bezoekers nog beter te ontvangen, werd er voor 100.000 euro geïnvesteerd voor een vlottere toegankelijkheid. De inkom werd geverfd en de receptie werd vernieuwd. Daarnaast kwam er een toegangscontrolesysteem met automatische poortjes. Zwemmers kunnen zelf hun familiepas of beurtenkaart scannen om rechtstreeks toegang te krijgen tot het zwembad. De aankoop van een ticket zal eveneens sneller gaan dankzij een nieuwe ticketzuil. Midden juli zal er een tweede ticketautomaat operationeel zijn.

Meer bezoekers

“LAGO Lier De Waterperels wordt sinds de uitbreiding in 2017 nog meer bezocht dan verwacht. De nieuwe uitbreiding in combinatie met de succesvolle ‘Safe Swim’-campagne zorgen voor een veilige en toegankelijke zwemomgeving. Dankzij de goede resultaten ontvangt de stad Lier dit jaar een winstparticipatie van 300.000 euro”, geeft sportschepen Ivo Andries (Open Vld) aan.

Zomerprogramma

Op maandag 1 juli gaat het zomer programma van start. Naast de gekende attracties worden er extra zomeractiviteiten georganiseerd. Op 1 juli is er meteen een swingende Kidsdisco en extra waterpret in het buitenbad. Ook Pongo de pinguïn, de vrolijke mascotte van het subtropisch zwembad is van de partij. Elke weekdag wordt er een hindernissenparcours of een wiggle bridge op het water gelegd voor extra fun. Op woensdag is er Kidsday met kinderanimatie en een gratis geschenk voor elk kind. Op zondagvoormiddag zwemmen er eendjes in het peuterbad. Op 30 augustus wordt de zomerwaterpret afgesloten met een Summerparty.

Geef een reactie